15°C
Broken clouds

Bruidspaar van de maand: Per & Sabina

Per Zuurbier en Sabina Meester leerden elkaar tijdens het uitgaansleven kennen in Hoogkarspel in 2005. Na een aantal jaar hebben zij samen een huis gekocht in Bovenkarspel. Daarbij zijn ze gelijk een geregistreerd partnerschap aangegaan, zo was alles meteen goed geregeld.

Daarbij was het wel de voorwaarde om na 12,5 jaar geregistreerd partnerschap het om te zetten in een huwelijk. Het plan was om dit te doen in molen de Ceres in Bovenkarspel. Helaas is deze molen bij de jaarwisseling van 2019-2020 afgebrand, waardoor het onmogelijk was om hier te trouwen. Per en Sabina zijn daarom uitgeweken naar molen de Hoop in Wervershoof.

Op 24 oktober 2020 zouden Per en Sabina precies 12,5 jaar geregistreerd partnerschap hebben en was het dus de bedoeling om die dag te trouwen. Helaas gooide dit keer corona roet in het eten en hebben zij het twee keer moeten verzetten.

Op 2 oktober 2021 is het dan eindelijk gebeurd. Samen met zoons Pepijn (8) en Raff (6) hebben ze een onvergetelijke dag gehad en zijn ze nu de familie Zuurbier.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl