0°C

Bibliotheek Hoorn ontvangt prestigieus NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld

bibliotheek hoorn foto

Hoorn – Morgen, 10 juli, is het een feestelijke dag voor Bibliotheek Hoorn. Tijdens de vrijwilligersmiddag en personeelsavond zal wethouder Axel Boomgaars het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld onthullen. Dit prestigieuze keurmerk, uitgereikt door de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), bevestigt dat Bibliotheek Hoorn haar vrijwilligerswerk op uitstekende wijze heeft georganiseerd.

Een mijlpaal voor vrijwilligers en de gemeenschap

Het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld is een belangrijke erkenning. Het keurmerk toont aan dat vrijwilligers bij Bibliotheek Hoorn kunnen rekenen op voldoende mogelijkheden om zich succesvol in te zetten en zich verder te ontwikkelen. Voor de bibliotheek, haar vrijwilligers en de gemeenschap is dit een prachtige mijlpaal.

Feestelijke onthulling door wethouder Axel Boomgaars

De feestelijke onthulling vindt plaats op woensdag 10 juli om 17.30 uur in de Centrale Bibliotheek Hoorn, gelegen aan de Wisselstraat 8. Wethouder Axel Boomgaars zal hierbij aanwezig zijn om het keurmerk officieel te onthullen en het belang van vrijwilligerswerk voor de gemeenschap te onderstrepen.

Met dit keurmerk onderstreept Bibliotheek Hoorn haar toewijding aan de vrijwilligers die een cruciale rol spelen in het functioneren van de bibliotheek. Het biedt een bevestiging dat de organisatie niet alleen dankbaar is voor hun inzet, maar ook actief werkt aan hun ondersteuning en ontwikkeling.

Het evenement is een gelegenheid om niet alleen de vrijwilligers te eren, maar ook om de sterke samenwerking tussen de bibliotheek en haar vrijwilligers te vieren. Iedereen is welkom om deze bijzondere gebeurtenis bij te wonen en samen te genieten van dit mooie moment voor Bibliotheek Hoorn.

> www.bibliotheekhoorn.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl