13°C
Scattered clouds

Bestuur HEO wordt uitgebreid met nieuwe voorzitter

Stichting HEO – Hoornse Evenementen Ondersteuning e.o. is een vrijwilligers organisatie indertijd opgericht om evenementen te ondersteunen in de breedste zin. Taken zijn algemene assistentie bij evenementen. Andere belangrijke taak is de inzet van evenementen verkeersregelaars.

Al vele jaren is HEO actief in de stad Hoorn en omstreken. Het bestuur bestaat per heden uit:

  • John Maijers, voorzitter tevens actief als verkeersregelaar
  • Petra Schoof, secretaris tevens actief als coördinator/verkeersregelaar
  • Gert Jan Steenbergen, penningmeester

HEO wordt o.a. ingezet om verkeersregelaars te leveren voor de Gemeente Hoorn voor o.a. opbouw en tijdens de jaarlijkse Kermis, vuurwerkavond en Lappendag. Ook tijdens voor-en najaarsmarkt. Een jaarlijkse terugkerende inzet wordt geleverd voor de Stichting 40-45. Met verkeersregelaars wordt de stille tocht op 4 mei en de herdenking op het Kerkplein begeleid. Ook worden verkeersregelaars en algemene medewerkers gevraagd door stichtingen als Kunst en Cultuur voor de jaarlijkse kunstmarkt eerste zondag in september en wordt 2 jaarlijks een beroep op HEO gedaan door de Stichting Hulpverlenersrespect voor de Nationale Hulpverlenersdag, dit jaar op zondag 25 september a.s.

Om al deze en nog veel meer organisaties en evenementen van dienst te kunnen zijn zoeken wij nog meer vrijwilligers die beschikbaar willen zijn om algemeen ingezet te worden bij evenementen. Maar ook specifiek willen wij de groep evenementen-verkeersregelaars uitbreiden. Hiervoor wordt intern de opleiding verzorgd met ook een e-learning theorie-instructie van de Stichting Verkeersregelaars Nederland wat wordt afgerond met een examen.

Voor nadere informatie en aanmelding als vrijwilliger: stichtingheo@gmail.com of telefonisch Petra Schoof 06-38452173

John Maijers 06-20499100

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl