0°C

Bedrijvengroep Stede Broec op bezoek bij Camping de Gouwe Stek

Dinsdagavond 14 mei werd de Bedrijvengroep Stede Broec hartelijk ontvangen voor een bedrijfsbezoek bij Camping de Gouwe Stek. De avond begon met het inspirerende ondernemersverhaal van Karin en Michiel de Wit. De afgelopen jaren hebben ze flink geïnvesteerd en gerenoveerd en zijn ze van 10 naar maar liefst 100 campingplaatsen gegroeid. Daarnaast hebben zij een prachtige groepsaccommodatie gerealiseerd met plaats voor 42 gasten.

Na het ondernemersverhaal kregen de leden een rondleiding over het terrein. Velen waren voor het eerst op de camping en onder de indruk van de omvang. Karin en Michiel vertelden tijdens de rondleiding alles over hun toekomstplannen.

Naast de camping runnen Karin en Michiel ook het langste blotevoetenpad van Noord-Holland, een populaire attractie die veel bezoekers trekt. De leden kregen de kans om zelf een stukje van het pad te ervaren. Het was weer een geslaagde avond!

Onderneem jij ook in Stede Broec en ben je nog geen lid van de Bedrijvengroep? Je bent altijd welkom om een keer kennis te maken. Het volgende event is vrijdag 5 juli. We zijn dan te gast bij Jumbo Wood voor onze jaarlijkse zomerbarbecue. Meld je aan via bedrijvengroep-stedebroec.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl