1°C
Broken clouds

Bedrijfsverzamelgebouw &Jongejans: Samen sterk!

Zes ondernemers die het uitstekend met elkaar kunnen vinden en elkaars werk versterken: een droomconstructie, te vinden in bedrijfsverzamelgebouw &Jongejans in Hem. &Jongejans staat voor: huurders&Jongejans. De werkwijze bevalt zo goed dat er een nieuw gedeelte in aanbouw is. In de eerste helft van 2022 wordt dit nieuwe deel geopend. En daar is ruimte voor nieuwe ondernemers!

De zes bedrijven hebben een gezamenlijke kantine waar ruimte is voor ontmoeting en ontspanning, bijvoorbeeld tijdens de koffie en de lunch. Daar komt van alles langs: lief en leed, zowel privé als qua werk. Zo versterken de ondernemers elkaar persoonlijk én zakelijk.

Iedereen voelt zich er ‘happy’, dat is de belangrijkste basis van het bedrijfsverzamelgebouw. De zes bedrijven vormen als het ware een collectief: ze doen dit samen, kennen elkaar goed, verwijzen naar elkaar – dat werkt geweldig.

En jij kunt erbij horen, want zoals gezegd: in het nieuwe deel is ruimte voor nieuwe ondernemers! Heb je zin om je vak uit te oefenen in een mooie, sfeervolle omgeving tussen vakmensen waar je het goed mee kunt vinden? Kom eens langs om de sfeer te proeven en je licht op te steken!

Jongejans haarwerk

Jongejans Haarwerk bestaat uit twee bedrijven: een haarwerksalon en een salon voor medische haarwerken. Eigenares Carrie Jongejans heeft onder meer een opleiding dermatologie gedaan en in de studio wordt gewerkt met een eigen haarlijn.

De haarwerksalon is gespecialiseerd in lang haar, weaves, verlenging, haarkleuren en volumebehandelingen. De salon voor medische haarwerken is gericht op mensen die te maken hebben met bijvoorbeeld chemo, dunner wordend haar of een verstoorde hoofdhuid. Je voelt je direct thuis in de ruim opgezette, mooi ingerichte salon waar je haar en hoofdhuid in goede handen is! www.jongejanshaarwerk.nl

Van Gijzen Fysiotherapie

D. Van Gijzen Fysiotherapie is een innovatieve praktijk met verschillende behandelmogelijkheden. Fysiotherapie kan baat bieden bij klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat; botten, spieren, pezen, banden en gewrichten. Naast fysiotherapie is er binnen de praktijk specialisatie in de vorm van Dry Needling, Medical Taping en Lasertherapie.

Lasertherapie een behandelingsmethode en heeft een bewezen wetenschappelijk effect in het bestrijden van pijn. De methode valt onder de fysiotherapeutische behandeling en brengt dus geen extra kosten met zich mee. Deze vorm van therapie is pijnloos en effectief tegen spier-, pees- en gewrichtsklachten, zoals bijvoorbeeld (achillespees)klachten, artrose ed.

Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie wordt dit meestal vergoed. Voor meer info over lasertherapie of iets anders: dvangijzenfysiotherapie.nl

Finesse

The place to be voor jouw huid – dat is schoonheidssalon Finesse. De salon staat voor een uitgebreid aanbod van gezichtsbehandelingen: huidverzorging, huidverbetering en definitief ontharen. Schoonheidssalon Finesse is gespecialiseerd in het behandelen van acné en elektrisch ontharen volgens de Blend-methode. Ook heeft Finesse een uitgebreide lijn huidverzorgingsproducten. Deze zijn op afspraak verkrijgbaar in de salon. www.salonfinesse.nl

MooiNZo Relax, Renew & Treat youself

Bij salon MooiNzo kun je terecht voor zowel gezichts- als lichaams-behandelingen. MooiNzo is gespecialiseerd in bindweefsel-behandelingen. Relax: door middel van een fijne (voet)massage en gelaatsbehandelingen. Renew: door de fijne, ontspannende behandelingen voel je je weer als nieuw! Treat yourself: zorgen voor jezelf, zowel fysiek als mentaal, is goed voor je. Lief zijn voor lichaam en geest neem je je hele leven mee!

MooiNzo: een moment van ontspanning, een waardevol cadeau aan jezelf! Instagram: MooiNzo (en een nieuwe website is in de maak!)

Vos Sportperformance

Vos Sportperformance biedt “Sport”revalidatie & Sportmassage. Wanneer u een fysiek probleem heeft wilt u uiteraard zo spoedig mogelijk deskundig geholpen worden.

“Tijdens mijn 18 jaar werkervaring in betaald voetbal heb ik veel geleerd over het revalideren van geblesseerde sporters”. Vos Sportperformance richt zich op sport specifieke klachten, maar kan u ook goed helpen bij bijvoorbeeld migraine, een acute lage rug klacht of langdurige nekpijn.

Een sportmassage is niet alleen bedoelt voor sporters. Het is ook een aanrader voor niet-sporters omdat deze een ontspannende werking op het gehele lichaam heeft. Niet-sporters kunnen dezelfde reacties hebben als sporters. Dit kan bijvoorbeeld komen door een langdurige blootstelling aan overbelasting, verkeerde werkhouding of stress.

Daarnaast geven we ook specifieke trainingen om sport en fysieke prestaties naar een hoger level te brengen. info@vossportperformance.com.

Adres: Bedrijfsverzamelgebouw &Jongejans, Driebanweg, 1607 ML Hem

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl