13°C
Clear sky

1e Gemeenschapsveiling Bovenkarspel groot succes

De taarten en taartenbonnen vlogen je om de oren afgelopen vrijdag! Tijdens de allereerste officiële Gemeenschapsveiling van Bovenkarspel. De algehele opbrengst, die de € 54.000,- aantikte, wordt verdeeld over 15 deelnemende stichtingen en verenigingen uit het dorp.

Gemeenschapsveiling Bovenkarspel

Het was er een drukte van jewelste rond de klok van 19:30 uur. Meer dan 250 mensen vonden de weg naar de grote zaal achter Mizo alwaar in totaal zo’n 650 kavels onder de hamer zouden gaan. Klapper van de avond werd een dagje rijden in een Porsche 718 GTS Cabriolet die het avondrecord brak met een opbrengst van € 800,- Gevolgd door een kavel van “de papa’s van Huttendorp”. Zij boden een geheel verzorgde pizza experience aan voor 6, welke werd afgeslagen voor € 520,- De originaliteitsprijs van de avond ging naar een kavel vanStichting Avond4Daagse Stede Broec: Hunted. Een spel waarbij 5 teams 2 uur lang uit handen van hunters moeten proberen te blijven door Bovenkarspel heen. Het moge duidelijk wezen dat het festijn niet eindigt na de laatste afslag. 

Het komende jaar zullen er nog veel dinertjes, partijtjes, uitjes, spelavonden en evenementen plaatsvinden waar de winnende dorpsgenoten elkaar zullen treffen. En dat markeert precies waar het de organisatie om te doen is: een platform bieden waar dorpers elkaar kunnen treffen. Nader tot elkaar komen. Terwijl de organisaties die het dorp in de tussentijd verengingen, er rijker van worden. Kunnen voortbestaan en floreren. Met deze eerste Gemeenschapsveiling zet de organisatie daarmee een stap richting de toekomst. Een toekomst richting samen. Op naar editie nummer 2. 

Namens Comite Gemeenschapveiling Bovenkarspel. 
Plaatsgevonden: vrijdag 15 maart van 1930 – 01.00 uur
Locatie: Achterzaal restaurant Mizo, Hoofdstraat 235 in Bovenkarspel

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl