-0°C
Broken clouds

Zilveren jubileum Kerstmarkt Oosterkerk Hoorn

10 december, Hoorn – Om 10:30 uur opent de Oosterkerk haar deuren voor Soli Deo Gloria’s Kerstmarkt. Als koor kijken we er zeer naar uit: na 2 jaar kunnen we op 10 december a.s. eindelijk weer onze befaamde kerstmarkt in de Oosterkerk organiseren. En dat dan voor de 25e keer.

Een kerstmarkt-werkgroep is al weken bezig een selectie te maken van alles wat in de afgelopen 2 jaar is ingebracht als ‘voor de kerstmarkt’. Alleen onbeschadigde en mooie items worden uitgezocht, schoongemaakt en klaargezet om naar de Oosterkerk te worden vervoerd. Daar vindt u dan op zaterdag een feestelijke uitstalling van mooie serviezen en glaswerk, sieraden, feestkleding, kerstversiering, speelgoed en boeken en cd’s.


Meestal staat er vóór 10:30 uur al een behoorlijke groep mensen voor de deur om maar de eersten te zijn die een keuze kunnen maken uit alles wat te koop is. De Oosterkerk is al helemaal in kerstsfeer. Er is live (kerst)muziek. In ons restaurant kunt u een beetje bijkomen van alle drukte. Daar serveren we koffie en thee, taart, glühwein, oliebollen en erwtensoep. Iedereen is welkom om van 10.30-15.00 u. te komen kijken en hopelijk ook kopen in deze mooie en gezellige omgeving. De koorleden zullen u met veel plezier ontvangen. En natuurlijk is de toegang gratis.

Waar: Oosterkerk, Grote Oost 58-60 Hoorn
Wanneer: 10 december van 10:30 uur tot 15:00 uur
Toegang: Gratis
Informatie:
 https://solideogloria-hoorn.nl/agenda/

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl