0°C

Young Forever weer terug in Het Park!

Op 10 en 11 november 2023 zal, na 6 lange jaren, projectkoor Young Forever weer te zien en te horen zijn in schouwburg Het Park in Hoorn.

Eigenlijk zou het koor al in juni 2020 de show ‘Classic Albums’ op het podium brengen, maar door de veelbesproken pandemie is dat de show geworden die nooit werd uitgevoerd. Young Forever blijft jong (van geest) omdat er altijd met veel enthousiasme een nieuwe uitdaging wordt aangegaan. 4 jaar aan hetzelfde repertoire werken hoort daar niet bij.

It Takes 2
Er is dus gekozen voor een nieuw project met als rode draad ‘duetten.’ In koorverband en met enkele solisten uit het koor worden bekende duetten uitgevoerd. De show zal zijn weg naar het podium vinden onder de titel ‘It Takes 2.’

Ook dit keer staat het koor weer onder leiding van Alex Hijlkema, een rol die hij al meer dan 20 jaar met verve vervult bij Young Forever. Alex is tevens verantwoordelijk voor de arrangementen van het repertoire dat, dankzij input van koorleden, tot stand is gekomen.

Live to dance
Voor dit project is een samenwerking aangegaan met dansschool ‘Live To Dance’, dat onder leiding staat van Renée Bliemer. Samen met de graphics en een professionele lichtshow zal deze dansschool zorgen voor het visuele spektakel waar de shows van Young Forever om bekend staan.

Band
Op 10 en 11 november wordt het koor ondersteund door een strakke band o.l.v. Simon de Boer, die als pianist Young Forever tijdens de repetities begeleidt.

Feest van herkenning
Omdat er vele bekende duetten worden gezongen (denk aan Perfect, Vivo per lei, Shallow, Don’t know much en de titelsong It takes 2), zal de show voor de bezoeker een feest van herkenning zijn en uitnodigen tot meezingen.

Kaarten
Kaarten à €25, inclusief pauzedrankje en garderobe zijn verkrijgbaar via www.youngforever.nl of via één van de leden.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl