0°C

Workshop: zeep

29 december, Enkhuizen – Hertenkamp Enkhuizen organiseert een workshop “Zeep”. Onder leiding van Juliet Nan gaan we een zeepketting maken van heerlijk geurende zeepjes, schelpen, kralen en strikjes. De zeepjes hebben natuurlijk de vorm en de geuren van de winter.

Eerst zoek je kralen, hout of schelpen waarmee je de ketting wilt maken. Daarna kun je deze als een ketting rijgen. De ketting kan worden afgewerkt met een lintje. Leuk om thuis in de badkamer op te hangen of als een geurend cadeautje aan iemand te geven.

De workshop wordt gegeven op donderdag 29 december van 10:30 – 12:00 uur. Bij veel belangstelling komt er een extra tijdslot bij van 13:00 – 14:30 uur. Deze workshop is leuk voor klein en groot. Dus ook geschikt voor volwassenen. Kinderen jonger dan 9 komen met begeleiding. Kosten €7,50 en natuurlijk is er iets lekkers en iets om te drinken bij. Kijk voor het volledige programma en aanvullende informatie op www.hertenkampenkhuizen.nl Je hebt pas een plaats als je reservering is bevestigd. Stuur een mail naar reservering@hertenkampenkhuizen.nl, of bel tel 0228320310, Wilhelminaplantsoen 2 Enkhuizen

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl