5°C
Scattered clouds

Workshop cybersecurity

Donderdag 20 april – Cybercrime is helaas niet meer weg te denken in onze digitale werkomgeving en kan leiden tot aanzienlijke financiële en operationele schade. 1 op de 5 bedrijven in Nederland maakt kans slachtoffer te worden van cybercrime. Zowel grote als kleinere bedrijven. Ook in West-Friesland! CyberVeilig Westfriesland helpt je om dit te voorkomen.

In deze workshop neemt een expert je mee in de wereld van cybercrime. Hoe gaan cybercriminelen te werk, wat gebeurt er als je bent gehackt en hoe gaat de afhandeling in z’n werk? Deze bijeenkomst is interactief, geeft je een goed beeld van de risico’s die je als bedrijf loopt en je krijgt praktische handvatten mee ter voorkoming van cybercrime.

Wanneer: donderdag 20 april 2023
Tijdstip: start 15.30 tot 17.00 uur, borrel tot 18.00 uur
Locatie: Brouwerij De Werf, Paktuinen 6, 1601 GD in Enkhuizen
Aanmelden: aanmelden event cyberveilig westfriesland

CyberVeilig Westfriesland is een nieuwe activiteit van Parkmanagement Hoorn. Opgezet vanuit het collectieve bedrijfsleven en werkt nauw samen met de Westfriese ondernemersverenigingen. Ons doel is om de digitale weerbaarheid van bedrijven te verhogen. Door risico’s uit te sluiten die de continuïteit in gevaar kunnen brengen. Het security expertteam staat 24/7 klaar om jouw organisatie te adviseren, begeleiden en ondersteunen in digitale weerbaarheid. Onafhankelijk en zonder winstoogmerk.

De workshop wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met Platform Veilig Ondernemen (PVO) Noord-Holland, partner in veilig ondernemen. Meer info: cyberveiligwestfriesland.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl