0°C

Wéér een opmerkelijk duo in de Oosterkerk

Op zondagmiddag 24 september om 15.00 uur treden in de Oosterkerk in Hoorn contrabassiste Sasha Witteveen en pianist Jorian van Nee op. Het is een combinatie die je zelden ziet en hoort.

Sasha is dan ook een veelzijdige contrabassiste. Een stoere verschijning achter de contrabas, aldus de Jury van Dutch Classical Talent 2022. Jorian van Nee componeert en speelde eigen werk live onder andere op Radio 4. Beiden wonnen diverse prijzen bij nationale en internationale concoursen.

Zij spelen deze middag werk van Smirnov, Foley, Rachmaninov, Schuman en Schubert. Een prachtig concert waar je bij wilt zijn! De eigen Concertserie van de Oosterkerk staat dit jaar mede in het teken van het Rachmaninov-jaar. Alle betrokken musici vertolken daarom een van zijn werken.

Tijden en Prijzen
Dit is het derde concert in een reeks van vijf. Alle concerten zijn steeds op zondagmiddag om 15.00 uur in de Oosterkerk in Hoorn. De laatste twee concerten worden op 22 oktober en 12 november uitgevoerd. Kaarten en passe-partouts zijn te verkrijgen via podiumplein.nl of aan de zaal. Losse kaarten € 22,50 . Voor drie concerten samen € 55,-. Meer informatie op oosterkerkhoorn.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl