14°C
Clear sky

Vrijdagmiddagborrel in De Brink

Vrijdag 15 september – Na de gezellige vrijdagmiddagborrels op 21 juli en 11 augustus jl. stelt Sociaal-Cultureel Centrum De Brink, aan de Dorpsstraat 155 in Obdam, op 15 september aanstaande, van 16.00 tot 20.00 uur, opnieuw de Klaver Giant Groep Foyer -en bij mooi weer- het terras open voor een gezellige Vrijmibo, ofwel vrijdagmiddagborrel.

Onder het genot van een drankje aan het einde van de dag, even bijpraten met dorpsgenoten als startschot voor het weekend. Hoe leuk is dat? Kom ook en neem je collega’s, vrienden en buren mee! Er zijn, naast de kosten voor je eigen drankje(s), geen kosten aan verbonden.

Wat is de vrijmibo?
Vrijmibo’s zijn voor veel mensen hét moment van de werkweek waar ze zich het meest op verheugen. Werkgevers over de hele wereld geven zo nu en dan een feestje voor hun werknemers, maar een vrijmibo, kort voor vrijdagmiddagborrel, is een typisch Nederlands concept.

Tot voor kort werden vrijmibo’s vooral georganiseerd door hippe ondernemingen met jonge werknemers. Tegenwoordig is de vrijdagmiddagborrel afkorting bekend onder vrijwel iedereen in het Nederlandse bedrijfsleven. De Brink trekt de vrijmibo wat breder, want waarom zou je de vrijmibo ‘vieren’ met uitsluitend collega’s? Tijdens de vrijmibo in De Brink tref je dorpsgenoten, buren, vrienden en familie.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl