13°C
Broken clouds

Van proberen kan je leren – Hobbymiddag in Museumboerderij West-Frisia

Bij de hobbymiddag in museumboerderij West-Frisia aan de Koningspade 31 in Hoogwoud op zaterdagmiddag 28 oktober van 13.30-15.30 uur. Wil je wel eens wat nieuws uitproberen, ben je op zoek naar een nieuwe hobby? Op deze middag komen een aantal mensen met ervaring je van alles laten zien. En je mag ook zelf aan de gang. Je kunt kiezen uit: kantklossen, het breien van een visserstrui, zentangle tekenen, kaarten maken met encaustic wax, kalligraferen en bandweven.

Op onze facebookpagina Museumboerderij West-Frisia staan de komende weken voorbeelden van wat je kan leren maken. Het maakt niet uit hoe jong of hoe oud je bent, iedereen is welkom.

Zentangle gemaakt op de hobbymiddag bij Museumboerderij West-Frisia

Wil je hier aan meedoen, geef je dan op bij: liesbeth@museumboerderijwestfrisia.nl en schrijf er bij wat je wilt doen. We werken in kleine groepjes zodoende. Je kunt je ook nog op de middag zelf aanmelden als het groepje nog niet vol is, bel dan even met Liesbeth 06-20545944.

De kosten voor meedoen zijn € 5,- die betaal je op de middag zelf contant of met de pin.

Wij zorgen voor de materialen om mee te oefenen. We doen dit voor de eerste keer en misschien gaan we het vaker doen. Is er iets wat je zou willen proberen, laat het weten, dan gaan we op zoek naar mensen die het je kunnen leren, dat kan met een mail naar liesbeth@museumboerderijwestfrisia.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl