6°C
Overcast clouds

Uniek concert “Adieu” in Bonifaciuskerk Medemblik

Zondag 30 april – Komende zondag 30 april worden twee mensen met een uniek concert uitgezwaaid. Kees en Rutie Breebaart organiseerden zowel voor de Stichting Bonifaciuskerk, de Stichting Pieter Backer Orgel, en voor Medemalaca Vocali jarenlang concerten in de Medemblikker Bonifaciuskerk.

Mede daarmee betekenden zij veel voor de cultuur in Medemblik. Om dichter bij kinderen en kleinkinderen te komen gaan zij Medemblik verlaten. Op initiatief van dirigent Jan Laan organiseren genoemde stichtingen en Medemalaca Vocali een concert bij hun afscheid.

Aan dat concert wordt meegewerkt door pianist Ramon van Engelenhoven, die het 5e pianoconcert van Beethoven uitvoert samen met het orkest  Accompagnata Musica. Als opening van het concert speelt Jos van der Kooy op het Pieter Backer orgel de bekende toccata en fuga in d moll van J.S. Bach.

Koorwerken
Na de pauze zingt Medemalaca Vocali onder leiding van Jan Laan een viertal koorwerken, afgewisseld met een improvisaties dor Jos van der Kooy, en begeleid door Deborah Pardy op de vleugel en Jos van der Kooy op orgel
Het concert wordt afgesloten met een improvisatie door Jos van der Kooy op het Pieter Backer orgel gevolgd met een slotlied “Adieu” waarbij de refreinen door allen uit volle borst kunnen worden meegezongen

Kaarten
De organisatie rekent op een volle Bonifaciuskerk op zondag 30 april. Het concert begint om 15.00 uur, de kerk is open vanaf 14.30 uur. Kaarten voor een prijs van €15,00 kunt u bestellen bij: ticketkantoor.nl/shop/adieu. Uw plaatsen gegarandeerd.
Of mail uw e-mailadres, woonplaats en aantal kaarten naar: spbobonifaciuskerk@gmail.com. Hierbij worden om 14.50 uur de niet afgehaalde kaarten/plaatsen vrijgegeven.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl