12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

Top 2000 quiz in de Stek op 19 december

“Na een jaar afwezigheid hebben we dit jaar alsnog ons jubileum” Voor de tiende keer de Top 2000! Dit keer niet op een zaterdagavond, maar op de zondagmiddag van 19 december 2021. De Top 2000 quiz begint voor de teams om 14:00 uur, waarbij er een Chinees buffet zal zijn om de honger te stillen. De quiz is weer digitaal, dus minimaal een smartphone of tablet is vereist (er zijn geen mogelijkheden om deze op stroom aan te sluiten gedurende de quiz). Omdat het digitaal is zijn de scores en de uitslag wel snel bekend.

Voor de teams zijn er uiteraard weer mooie prijzen te verdienen en de winnaar gaat ook dit jaar naar huis met de wisselbeker. Tussen de Top 2000 quiz door zijn er uiteraard nog de gebruikelijke muziekspelletjes waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Teams, bestaande uit vier personen, kunnen zich inschrijven via indestek@rocketmail.com. De inschrijfkosten per team bedragen dit jaar, inclusief chinees buffet, €75,00 per team. Er is dit jaar slechts plek voor maximaal 40 teams, dus schrijf je op tijd in om zeker te zijn van deelname. De eerste 40 teams die zich aanmelden en meteen betalen, spelen mee. De anderen komen op een wachtlijst. Geef bij opgave je teamnaam en de namen van je teamleden door.

Wil je als muziekliefhebber de Top 2000 als bezoeker meemaken dan zijn de entreekosten €3,00 per persoon. (Zonder chinees buffet).

“Het is nog even spannend, maar we hopen dat de Top 2000 door kan gaan dit jaar. Wij kijken er in ieder geval naar uit!”

Let op! QR-code is verplicht bij binnenkomst!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl