13°C
Drizzle

Toneelgroep Drommedaris speelt in meivakantie: Er Was Eens Een Sprookje

Zaterdag 29 april – zondag 7 mei – Er was eens een fee die maar al te graag een verhaal wilde vertellen over… Wat was het ook alweer? Volgens mij was het iets met een wolf en… nog een paar anderen die de fee nu even is vergeten.

Alle sprookjesverhalen zijn net even anders in ‘Er Was Eens Een Sprookje’. De gekste, grappigste en bijzonderste figuren zullen voorbij komen in deze familievoorstelling waar dus iedereen welkom is (vanaf 8 jaar, maar zeker ook leuk voor volwassenen)! Zo staat de Prins voor een enorm dilemma, zijn Assepoester en Roodkapje op zoek naar zichzelf en de ware liefde, maar lijkt alles in de soep te lopen wanneer de boze stiefmoeder en stiefzussen ineens verschijnen.

Vooroordelen
In deze voorstelling krijgen vooroordelen de wind van voren, is er veel herkenbaarheid en worden belangrijke thema’s aangesneden: zoals angsten overwinnen en je eigen weg in durven te slaan. Het is gebaseerd op het bekende stuk ‘Lang en Gelukkig’. Beleef het magische verhaal in deze buitengewone voorstelling van TGD!

Data:
Zaterdag 29 april om 20.00 uur
Woensdagmiddag 3 mei 2023 om 14.00 uur
Zaterdagmiddag 6 mei 2023 om 14.00 uur
Zondag 7 mei 2023 om 14.00 uur en om 20.00 uur

Kaarten à 12,50 € zijn te bestellen via: drom.nl

Deze productie werd mede mogelijk gemaakt door Gemeente Enkhuizen

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl