0°C

Theaterkerk Wadway – Rik Hoogendoorn, Piepschuim, Gavin Reijnders en meer!

Zaterdag 9 december 2023 Rik Hoogendoorn met Donkerblauw Hotel (Theaterconcert)

Aanvang 20.30 uur, ticketprijs € 19,-.

Begeleid door multi-instrumentaliste Anke Piersma en toetsenist Serge Dusault geeft zanger/gitarist Rik Hoogendoorn een avondvullend concert waarin de nadruk ligt op de nummers van zijn nieuwe lp Donkerblauw Hotel. De Nederlandstalige nummers op Donkerblauw Hotel zijn allemaal van de hand van Hoogendoorn (op één tekst na) en vertellen ieder hun eigen verhaal. Bekend werd Rik met zijn rollen in tv-programma’s als ‘Sesamstraat’ en ‘Kees en Co’. Daarnaast schreef hij twee kinderboeken en bracht hij als singer-songwriter meerdere cd’s uit.
Voorafgaand aan dit concert stond Rik op de planken met de voorstellingen OppasOpa en Zwarte Miep. 

Vrijdag 15 december 2023 Piepschuim met Buiten de lijntjes (Cabaret)

Aanvang 20.30 uur, ticketprijs € 19,-.

De feiten van de klimaatcrisis kennen we al lang, maar veel hebben die de afgelopen tijd niet uitgehaald. We hebben ook helemaal geen feiten nodig. We hebben verhalen nodig. Maar wat is het verhaal van ons klimaat?
In Buiten de Lijntjes vertelt Piepschuim de verhalen van ons klimaat: geen college met cijfers en verontrustende feiten, maar een avond vol prachtige muziek, humor, een enorme lading (groene) energie en een sprankje hoop. Zodat u daarna die verhalen verder kunt vertellen.
Piepschuim kreeg inhoudelijke hulp van wetenschappers en experts als Heleen de Coninck en Margot Ribberink. En door het gebruik van een tweedehands decor (Lebbis) en tweedehands kleding (Pieter Derks en Theo Maassen) is Buiten de Lijntjes misschien wel de eerste volledig CO2-neutrale theatervoorstelling van Nederland.
Voor iedereen die zich zorgen maakt over het klimaat, maar vooral ook voor iedereen die dat niet doet.

Zaterdag 16 december 2023 Gavin Reijnders met Glittermoe (Cabaret/Try-out)

Aanvang 20.30 uur, ticketprijs € 19,-.

Gavin is wel een beetje klaar met constant aan zichzelf werken. Na iedere fout die hij begaat, vergeet hij de wijze les te leren, maar hij schrijft er wel een liedje over. Dus zijn debuutvoorstelling gaat over de kunst van “ja, weet ik veel?!” Iedere keer wanneer hij denkt beter te weten, wordt het tegendeel bewezen, maar slechte keuzes worden goede verhalen. Dus is het niet makkelijker om even niks zeker te weten?

In 2019 belande Gavin Reijnders met zijn ukulele in de finale van het Leidse Cabaret Festival. Volgens de jury is hij “Een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk.” Wij zijn benieuwd.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl