15°C
Broken clouds

Taizé-viering in protestante kerk Westwoud

Zondag 12 maart – Taizé Westfriesland organiseert weer een Taizé-viering. Een verstillend moment aan het begin van de nieuwe werkweek. De viering vindt plaats in het protestante kerk in Westwoud op zondagavond 12 maart om 19.30 uur. De kerk is geopend vanaf 19:00 uur.

Een Taizé-viering is een korte viering van circa 45 minuten, vol meditatieve zang en stilte, geïnspireerd door de oecumenische kloostergemeenschap van Taizé. De essentie: rust en ruimte om bij jezelf en bij God te komen, om te danken voor wat je is gegeven en te bidden voor waar je naar verlangt.

Geen lange teksten of gesproken woorden, maar samen zingen, bidden en stil zijn. Taizé is ook de ontmoeting tussen generaties, culturen, gelovigen van verschillende richtingen en niet-gelovigen. Iedereen is welkom! Na afloop kunt u napraten bij een kop koffie of thee. Nieuwsgierig naar de sfeer en muziek? Zoek via YouTube eens op: Taizé – Bless the Lord  of Taizé – Nada te turbe.

Volg Taizé Westfriesland op de gelijknamige Facebookpagina en op de website www.taizewestfiesland.nl Email: taizeinwestfriesland@gmail.com

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl