0°C

Swingend richting het nieuwe jaar met de FREETIME OLD DIXIE JASSBAND  

Op zaterdagavond 30 december 2023 treedt de Freetime Old Dixie Jassband op in Hotel Restaurant Snouck van Loosen in Enkhuizen. Onder de noemer ‘Packing Garden Jazz Enkhuizen’ neemt de band luisteraars vanaf 21:00 uur swingend mee richting het nieuwe jaar. Liefhebbers die gesterkt de avond in willen gaan, kunnen vanaf 18:00 uur genieten van een ‘Roaring Twenties Buffet’.  

De Freetime Old Dixie Jassband is een vaste waarde in de traditionele jazz scene in vele landen. De formatie onderging diverse veranderingen, maar de kenmerkende Freetime sound, de bounce, meerstemmige arrangementen en vette solo’s zijn altijd gebleven. Een optreden van ‘de Freetime’ is als een reis door de jazz, met uitstapjes naar onder meer ragtime’s, stomps, Latin en blues.  

Oude tijden herleven 
Piet de Wit, Freetime Old Dixie Jassband: “Hotel Restaurant Snouck van Loosen is een bijzondere locatie in de jazzgeschiedenis van Enkhuizen. Het was hier waar de ‘afterparty’ van het jazzfestival ontstond: het Bloody Mary Concert. Graag verwelkomen we onze trouwe fans voor een ongedwongen sfeervolle avond en uiteraard zijn nieuwe gezichten van harte welkom!” 

Gratis entree 
De avond is gratis toegankelijk. Kosten voor het ‘Roaring Twenties Jazz Buffet’ bedragen € 28,50 per persoon. Reserveren, ook voor hotelovernachtingen, kunnen gemaakt worden via 0228 722 672 of info@hotelsnouckvanloosen.nl 

Locatie: Hotel Restaurant Snouck van Loosen, Spoorstraat 3, 1601 GG Enkhuizen. 

Optreden Freetime Old Dixie Jassband: van 21.00 tot 24.00 uur, toegang gratis 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl