14°C
Scattered clouds

Strijkkwartet Amarens viert de winter met winters concert!

5 februari, Oosterblokker – Na het succesvolle openingsconcert met Birthe Blom afgelopen herfst is de winter inmiddels losgebarsten. Om dat te vieren organiseert Stichting Karakteristiek een hartverwarmende concertbelevenis.

Iedereen verlangt in deze tijd naar warme chocolademelk of glühwein. In vroegere tijden lieten een aantal klassieke componisten zich inspireren door hun liefde voor wodka! Een kwestie van smaak, maar genoeg manieren om de komst van de winter te vieren.

Strijkkwartet Amarens komt dit doen op zondag 5 februari om 14:00 uur. Nu de handschoenen en sjaals weer uit de kast gehaald worden en de schaatsen uit het vet, is het tijd voor deze bijzondere concertbelevenis.

Tijdens dit hartverwarmende concert kunt u genieten van werken van Dvorak, Sibelius, Glière en Borodin met hun liefde voor wodka als verbinden thema. Als dat nog niet voor voldoende warmte zorgt, trakteert Amarens in de pauze op een nipje wodka. (water mag natuurlijk ook). Als vers gevallen sneeuw brengt Amarens vervolgens nog de “Novelettes” van Glazunov als toetje.

Kom de winter vieren en samen genieten van prachtige muziek in hét concertgebouw van West-Friesland: de Pancratiuskerk in Oosterblokker. Kaarten à € 15,00 zijn te reserveren via www.klassiekinwf.nl, email: info@karakteristiek.org of vanaf 13:15 uur bij de entree.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl