0°C

Stichting Muziekkring Heerhugowaard zondag 14 januari 2024 om 15.00 uur – in de grote zaal van theater Cool

Stichting Muziekkring Heerhugowaard
Datum evenement: 14 januari

Anuschka Pedano – altviool, Maria Pedano – hobo en zang en Illia Fialko – piano

De zeer getalenteerde zusjes Pedano en de virtuoze Oekraïense pianist Fialko brengen met creativiteit en een theatrale aanpak een opwindend programma dat in een klassieke omgeving begint en uitmondt in meesterlijk vertolkte Franse chansons. In dit concert klinkt werk van grote componisten. Zo hoort u o.a. de passievolle ‘Le Grand Tango’ van Piazzolla, de ‘Vocalise’ van Rachmaninov en ‘Märchenerzählungen’  van Schumann in een bewerking voor hobo, altviool en piano. Het concert eindigt met diverse chansons van o.a. Jacques Brel, Charles Aznavour en Edith Piaf.

Anuschka is een aanstormend talent op de altviool. Zij heeft al vele eerste prijzen gewonnen op (inter)nationale concoursen en stond als soliste op belangrijke podia. Maria is een veelzijdig muzikaal talent en al vanaf heel jonge leeftijd actief in de muziek- en theaterwereld. Behalve als talentvolle hoboïste gooit zij ook hoge ogen als zangeres.

Illia is een getalenteerde pianist afkomstig uit een zeer muzikale Oekraïense familie. Hij is laureaat van diverse internationale concoursen en heeft internationaal al veel concerten gegeven.  

Kaarten zijn te bestellen op onze site www.muziekkring.nl  via onze ticketshop of 

telefonisch: 072 5722299 of op de dag van het concert aan de kassa. Alleen pinnen!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl