6°C
Broken clouds

Sfeervolle Kerstactiviteiten in Streekhof

Zaterdag 17 en zondag 18 december kunt u tijdens het winkelen genieten van een aantal sfeervolle Kerstactiviteiten in Streekhof.

Op zaterdag 17 december is Barbershop Unlimited aanwezig in het centrum, a capella brengen deze 4 heren de allermooiste kerstliederen ten gehore. Ook trio Raak speelt vandaag gezellige muziek in de wandelgangen van Streekhof. Met gitaar, accordeon, contrabas en zang vertolken zij Nederlandstalige en Engelstalige kerstsongs.

En hoe makkelijk is dat?! U kunt vandaag al uw in Streekhof ingekochte kerstcadeautjes feestelijk laten inpakken. Deze speciaal door de Kerstman opgeleide dames verstaan de kunst van het inpakken als geen ander. De dames hebben alle soorten kerstpapier bij zich, leuke lintjes, stickertjes, naamstickers en strikken. Ieder pakje kan weer anders ingepakt worden, handig voor onder de boom….. want dan is alles goed uit elkaar te houden en krijgt iedereen het juiste cadeau. Tot slot wordt u namens alle winkeliers van Streekhof getrakteerd op een heerlijke warme chocolademelk. Alle activiteiten vinden zaterdag plaats tussen 11.00 en 16.00 uur

Op zondag 18 december is er een koopzondag en ook dan zijn er gezellige kerstklanken te horen. De koren Efkes Aârs en Reigersmart geven gedurende de middag een aantal optredens in kerstsfeer op het centrale plein van het centrum.

Tijdens de koopzondag kunt u net als op zaterdag de kerscadeautjes feestelijk laten inpakken en wordt u getrakteerd op een heerlijke warme chocolademelk. Zondag vinden de activiteiten plaats tussen 12.00 en 17.00 uur.

Voor meer informatie op: www.streekhof.nl of op www.facebook.com/Streekhof

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl