13°C
Clear sky

Romantisch Nazomerconcert met klassieke muziek waar je vrolijk van wordt

Datum evenement: Vrijdag, 22 september

Een avond met klassieke muziek zoals je die kent van Andre Rieu of van het Nieuwjaarsconcert in Wenen, zo’n avond kun je beleven op vrijdag 22 september in de Westerkerk in Enkhuizen. Het Amsterdam Festival Orkest treedt dan op met een programma met de meest vrolijke, mooie en romantische klassieke muziek. Muziek die je kent maar graag een keer live wilt horen.

Strauss, Vivaldi, Mozart, Tsjaikovski, de Bolero van Ravel, het zit er allemaal in. Met de prachtige akoestiek van de Westerkerk moet dit helemaal tot zijn recht komen. Robert Cekov en zijn veertien musici zijn van plan er een onvergetelijke avond van maken.

Toegangskaarten voor dit ‘Romantische Nazomerconcert’ zijn te verkrijgen op de website van de Westerkerk. Wees er op tijd bij!

Dankzij een bijdrage van het Westfrieslandfonds is de toegangsprijs bescheiden. Een kaartje kost 15 euro, een VIP-kaart met plaats op de voorste rijen en inclusief een drankje in de pauze kost 25 euro.

Zoals bij alle activiteiten in de Westerkerk komt de opbrengst van de avond geheel ten goede aan de instandhouding van de monumentale kerk. 

Meer informatie is ook te vinden op onze website: westerkerkenkhuizen.nl/romantisch-nazomerconcert-22-september

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl