13°C
Scattered clouds

Reuring in de rechtszaal

Hoorn/Bovenkarspel – Iets bijzonders meemaken in wijkcentrum De Huesmolen (Hoorn) of Theater Het Postkantoor (Bovenkarspel)? Kom naar ‘Reuring in de rechtszaal’!

Vocaal Theater Groep UniCorno presenteert de korte komische opera ‘Trial by jury’ van Gilbert en Sullivan, gezongen en gesproken in het Nederlands. Naar goed gebruik heeft de vereniging er wel een eigen sausje overheen gegoten. In ‘Reuring in de rechtszaal’ staan twee voormalige geliefden tegenover elkaar in de rechtszaal. Het koor bemoeit zich als jury en journalisten constant met de gang van zaken. Een niet al te nuchtere rechter velt uiteindelijk een verrassend oordeel in de zaak.

Licht-klassiek

De komische opera staat na een pauze op het programma. Daarvoor zingt het koor bekende, lichte stukken uit opera’s, operettes en musicals. Misschien brengt UniCorno ook in dit eerste deel een stukje theater. Laat u verrassen!

Vocaal Theater Groep UniCorno staat onder muzikale leiding van Frank Hoebe en André van Klaveren is verantwoordelijk voor de regie.

Uitvoeringen
De première van ‘Reuring in de rechtszaal’ is zondag 19 november in De Huesmolen te Hoorn. Kaarten zijn te bestellen via info@unicorno.nl of 06-11 21 25 38 (Richard Taman).

Een week later, zondag 26 november, wordt het programma herhaald in Het Postkantoor te Bovenkarspel. Voor deze uitvoering reserveren kan via www.hetpostkantoor.info of 0228-74 39 10.
De aanvang is beide keren om 14 uur en de entreeprijs bedraagt 17,50 euro.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl