0°C

Reünie bij OSG West-Friesland: een terugblik op 155 jaar onderwijs

osg 155 jaar
Datum evenement: 22 juni

Op zaterdag 22 juni om 15:00 opent OSG West-Friesland in Hoorn haar deuren voor de vijfjaarlijkse reünie, waar oud-personeel en oud-leerlingen van harte welkom zijn!

In de sfeervolle omgeving van de 155 jaar oude school zullen herinneringen herleven, terwijl voormalige klasgenoten en docenten samenkomen om bij te praten en ervaringen te delen. Het programma belooft een mix van culturele activiteiten, waaronder muzikale optredens, dansvoorstellingen en kunst/historische tentoonstellingen. Een bijzonder element van de dag zal de kans zijn om oude klasgenoten weer te ontmoeten en samen nostalgische momenten vast te leggen tijdens fotomomenten. Ook de iconische OSG-boekenkast zal niet ontbreken, een symbool van de gedeelde geschiedenis van de school. Verder wordt de film “150 jaar OSG” vertoond, en zijn er rondleidingen door de school.

Gedurende de dag zal een cateraar aanwezig zijn om de deelnemers te voorzien van een uitgebreid assortiment aan drankjes, en ook zullen er foodtrucks aanwezig zijn op de binnenplaats zodat er in een ontspannen sfeer genoten kan worden van het samenzijn.

Kortom, op 22 juni staat OSG West-Friesland klaar om haar alumni te verwelkomen voor een dag vol herinneringen en verbinding. Kaarten zijn online te koop (https://oud-osg.stager.co/web/tickets , en de link naar onze website is ook te vinden op sociale media en op de website van de OSG) en aan de kassa bij Het Pakhuis (Onder de Boompjes 21, Hoorn). Wel eerst even een afspraak maken via 0229-247202 of info@pakhuishoorn.nl.

Er worden geen kaarten verkocht aan de deur.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl