14°C
Few clouds

Proef Opmeer met diverse foodtrucks en muziek

OPMEER 30 juli – Proef Opmeer is terug op de laatste zaterdag van juli. Ook in 2022 wordt deze gezellige dag weer in ere herstelt en kan iedereen weer komen genieten van heerlijk eten en gezellige muziek op 30 juli op evenemententerrein De Weijver in Opmeer.

De organisatie is blij dat er weer zo’n gezellige dag georganiseerd kan worden na 3 jaar. Ze denken dat mensen weer zitten te wachten op dit soort evenementen. Wim Staal, voorzitter van Landbouwshow Opmeer is ook verheugd dat Proef Opmeer doorgang kan vinden. “Proef Opmeer brengt ons alvast in de stemming voor de Landbouwshow.”

Proef Opmeer is in het leven geroepen omdat alle ingrediënten op het terrein aanwezig zijn voor een evenement als Proef Opmeer. Een mooi feest voor mensen uit de regio en wellicht een verdwaalde toerist. De weerberichten zijn prima voor de laatste zaterdag van juli en dat is de grootste winst voor de organisatoren die mikken op alle leeftijden. Naast allerlei soorten voedsel, van hamburgers tot indonesch eten en van Beemsterkaas tosti’s tot cupcakes is er van alles te beleven voor de jeugd. Er is een kinderdisco, springkussens en een zandbak waar ieder kind kan schatgraven. De muziek wordt verzorgd door lokale DJ’s en het sing a song  writers duo Melvin en Lucie uit Nibbixwoud.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl