0°C

Poppenkastvoorstelling De Reus zonder Neus

Op 16 september 2023 ’s middags om half drie in Dorpshuis de Stek in Grootebroek. Geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

De reus zonder neus woont in de witte bergen. Die noemen de mensen zo omdat op de top van de bergen altijd sneeuw blijft liggen Op een dag heeft de reus zijn neus verloren toen hij een keer heel erg verkouden was. Hij had zijn neus net gesnoten in een grote zakdoek toen er plots nog een grote nies aankwam en was hij zijn neus ineens kwijt. Zijn neus is van zijn gezicht gevallen. Waar hij ook zocht hij kon hem niet meer vinden.

De reus probeert van sneeuw steeds een nieuwe neus te maken. Maar telkens valt de sneeuwbal weer van zijn gezicht af. Vera woont in het dal van de witte bergen. Ze woont er samen met haar ondeugende hond Bello. Hij gaat iedere dag achter een vogeltje aan. Ook houd hij van spelletjes spelen met Vera.
Omdat hij haar zo lief vindt likt hij haar helemaal nat. Nadat Bello boterhammen met pindakaas heeft gegeten (zijn lievelingseten) gaat Vera met Bello en zijn bal spelen. Telkens gooit Vera de bal verder weg. Bello komt hem steeds braaf terugbrengen. Maar dan ineens brengt Bello iets terug waar de reus heel blij mee zal zijn. Samen met Bello gaat ze op pad om de reus zonder neus te verrassen.

Reserveren op destekkarin@ziggo.nl, want vol is vol.

Entree is gratis.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl