0°C

Pieten Speurtocht Enkhuizen: Word een echte Speurpiet

Nog een paar nachtjes slapen en dan zetten Sinterklaas en zijn Pieten weer voet aan wal in Enkhuizen. Verstoppiet was er vorige week al even. Inmiddels weten we ook waarom: speciaal voor alle kinderen in en rond Enkhuizen heeft hij in de binnenstad allemaal leuke opdrachten bedacht én verstopt. Elf opdrachten in totaal. Samen vormen ze de enige echte Pieten Speurtocht Enkhuizen.

Verstoppiet: “Ik heb mijn pepernotenbest gedaan om de allerleukste Pieten Speurtocht van het land te maken en hoop dat alle kinderen in Enkhuizen meedoen. Het is gratis en je kunt ook nog leuke prijzen winnen. Dus zet je speurneus op en word een echte Speurpiet!”

Gratis verkrijgbaar

Pieten Speurtocht Enkhuizen is van zaterdag 18 november tot en met dinsdag 5 december gratis verkrijgbaar bij Het Coffy-Huys en Meiden van de Wit. Bij de routebeschrijving zit een Speurpieten notitieblokje. Graag zelf een pen of potlood meenemen. Jonge deelnemers ontvangen een echte Speurpieten-button (zolang de voorraad strekt) én kunnen ook nog een leuke prijs winnen. Je kunt de speurtocht in je eigen tempo doen, in één keer of in verschillende etappes.

Verlanglijstje

Een Pieten Speurtocht door Enkhuizen stond al een tijdje op het verlanglijstje van de winkeliersvereniging. Marieke Schooneman: “We zijn blij verrast dat Verstoppiet deze wens nu in vervulling heeft laten gaan. We hebben gehoord dat Marianne van Stichting Marketing Enkhuizen hem een handje mocht helpen en dat ook Stichting Ondernemersfonds Enkhuizen een belangrijke bijdrage heeft geleverd. Hoe dan ook: wij zijn heel blij met het resultaat en wensen alle kinderen een fijne Sinterklaastijd en veel speurplezier!”

Pieten Speurtocht Enkhuizen is lokaal gedrukt door Harry Posthumius.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl