0°C

Pancratius lanceert wereldmuziekserie met Ogto Gadjè als openingsact

Datum evenement: 15 oktober 2023

Zondag 15 oktober – Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker is verheugd om de start van een nieuwe wereldmuziekserie aan te kondigen. Deze serie, bestaande uit zes unieke concerten, belooft een muzikale reis door Europa te worden. Het eerste concert in deze serie wordt verzorgd door de band Ogto Gadjè en vindt plaats op 15 oktober 2023.

Ogto Gadjè is een term uit het Rom, de taal van de Roma-zigeuners, en betekent ‘acht burgers’. De band is in de basis Hongaars georiënteerd en heeft zich toegelegd op zigeunermuziek uit diverse landen, met invloeden van klezmer, jazz en tango. Het is een unieke kans om traditionele zigeunermelodieën te horen, geïnterpreteerd en uitgevoerd op een volstrekt eigen wijze.

Een serie die smaakt naar meer
Dit concert is het begin van een reeks van zes wereldmuziekconcerten die je meenemen op een muzikale reis door Europa.  Naast Ogto Gadjè kun je ook genieten van:

• Het Quadriga kwartet
• Arthur and friends
• Orkest Zadar
• Balkanswingband Sultan
• BalkanLab

We kunnen je verzekeren dat elk concert een unieke ervaring zal zijn. Informatie over de overige optredens vind je op ccp.nu.

Praktische informatie en kaarten
Het concert van Ogto Gadjè begint 15 oktober om 15.00 uur en de bar blijft open, wat zorgt voor een gezellige sfeer waarin je kunt genieten van een drankje terwijl je luistert. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €15 per concert. Kinderen tot 16 jaar €7,50. Voor de echte liefhebbers is er een combi-ticket beschikbaar die toegang geeft tot alle zes de concerten voor slechts €60, te bestellen voor 15 oktober. 

De kerk is geopend vanaf 14.30 uur, zodat je ruim de tijd hebt om je plekje te vinden. Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar.

Hoe je kaarten kunt bestellen/reserveren
Kaarten kunnen worden gereserveerd via de mail: maja@ccp.nu of telefonisch via nummer 06-46296258. Je kunt ook kaarten kopen aan de kassa op de dag van het concert. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker voor deze bijzondere muzikale ervaring, te beginnen met Ogto Gadjè.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl