0°C

Open dag Protestante Kerk Schagerbrug

Op 16 september 2023 organiseert de Protestantse Kerk Schagerbrug in samenwerking met BOEi en gemeente Schagen een Open Huis. Het Open Huis is onderdeel van het onderzoek van BOEi –  in opdracht van de Protestantse Kerk – naar nieuwe passende functies voor het kerkgebouw.

Er wordt bij voorkeur gezocht naar functies die passen binnen het dorp. Ook moet er gezorgd worden voor voldoende inkomsten voor het beheer en onderhoud. BOEi is de organisatie die zich inzet voor de restauratie en herbestemming van Cultureel Erfgoed.

In gesprek over de functie van de kerk
Op deze dag is iedereen welkom tussen 11.30 en 14.00 uur om met één van de mensen van de Protestantse Kerk in gesprek te gaan. Ook wethouder Kruijer zal rond het middaguur aansluiten bij de gesprekken. Daarnaast worden er een aantal meer formele gespreksronden gehouden. De gespreksronde met inwoners, maatschappelijke organisaties en verenigingen van Schagerbrug is van 11.30 tot 13.00 uur. De gespreksronde met ondernemers is van 14.00 tot 15.00 uur. Aanmelden voor één van deze ronden kan vóór 14 september via s.kemperman@boei.nl

Er is ook een activiteitenmarkt tussen 13.00 tot 14.00 uur. Op deze markt presenteren de huidige gebruikers van de kerk zich. Ook hier is iedereen natuurlijk van harte welkom.

Heeft u ideeën over de toekomst van de Protestante Kerk in Schagerbrug? Kom dan zaterdag 16 september naar de Schagerweg 40 te Schagerbrug. 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl