0°C

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Kom naar de Vrijwilligersmarkt Hoorn

Vrijwilligerspunt 15apr Hoorn 2
Datum evenement: 20 april

Hoorn – Zaterdag 20 april organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in opdracht van de gemeente Hoorn de Vrijwilligersmarkt Hoorn in de Noorderkerk Hoorn. Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je nog niet wat en waar? Laat je inspireren door meer dan 40 verschillende maatschappelijke organisaties uit de gemeente Hoorn e.o. De vrijwilligersmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord Holland. 

Diverse vrijwilligersorganisaties

Er is een enorme diversiteit aan organisaties te vinden op de vrijwilligersmarkt zoals  Praethuys ’t Slot, EHBO Hoorn, Bijenteeltvereniging Wet-Friesland, Museumstoomtram Hoorn – Medemblik, Kindermoestuin Groente Waal, Biljartvereniging Horna en Leger des Heils Hoorn. Gerry Temma-Vulke, was een van de bezoekers van de Vrijwilligersmarkt Hoorn in 2023 en heeft toen veel inspiratie opgedaan: “Ik heb jaren in de zorg gewerkt en dat wil ik niet meer. Ik had geen idee wat dan wel, dus ben blij dat hier veel verschillende organisaties bij elkaar staan. Veel makkelijker dan dat je zelf via internet op zoek moet. Ik heb me vandaag bij vier organisaties ingeschreven, maar wil eerst even een dagje meelopen. Dan maak ik een keuze.”

Er zal voor iedereen passend vrijwilligerswerk te vinden zijn. Alle deelnemende organisaties zijn te vinden op www.vrijwilligerspunt.com/vrijwilligersmarkt-hoorn.

Vrijwilligerspunt helpt

Weet je ondanks het grote aanbod van maatschappelijke organisaties op de markt toch nog niet wat je leuk vindt en hoe je jouw talenten kunt inzetten? Kom dan langs de marktkraam van Vrijwilligerspunt Westfriesland. We hebben een vacaturebank met ruim 350openstaande vrijwilligersvacatures in West-Friesland. Daarnaast kunnen we op basis van je wensen en mogelijkheden in een persoonlijk gesprek zoeken naar vrijwilligerswerk dat je plezier geeft én bij je past! 

Doe es gewoon vrijwillig en kom naar de Vrijwilligersmarkt Hoorn

  • Wanneer: zaterdag 20 april van 10.00 – 13.00 uur 
  • Waar: Noorderkerk Hoorn, Kleine Noord 30 in Hoorn
  • Toegang gratis.
Vrijwilligersmarkt Hoorn 2024 poster

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl