0°C

Musical Popkoor Broadway op 4 mei in Oosterkerk

Donderdag 4 mei – Op 4 mei geeft Musical Popkoor Broadway een concert in de Oosterkerk met een programma rond herinneringen en emoties een plek geven.

Zij willen als koor graag laten horen en zien dat muziek verbindt en inspireert. In een wereld die zo onstuimig is geeft muziek vertrouwen en verbondenheid, herinneringen en emoties krijgen een plek. Met hun optreden wil Broadway de dag afsluiten met muziek die past bij deze herdenking op 4 mei.

Enkele nummers die dit, ruim 140 koppig, amateurgezelschap met een gezonde professionele ambitie, ten gehore zal brengen zijn: Soldaat Van Oranje,  Speechless, Do You Hear The People Sing, Don’t Worry About Me, Fireflies, My Valentine, This Is Me, A Million Dreams, Come Alive.

De aanvang  is om 20.30 uur , de toegang is gratis en vol=vol. Iedereen die enthousiast geworden is, mag een keertje komen meezingen op donderdagavond van 20.00-22.20 uur in Wijkcentrum Grote Waal. 
Meer informatie: broadwayhoorn.nl/zingen-bij-broadway

Opening Amfitheater
De opening van het nieuwe Amfitheater in het Dwaalpark in de Grote Waal zal zeer waarschijnlijk plaatsvinden op zaterdagmiddag 3 juni 2023. Musical Popkoor BROADWAY gaat hier dan ook zeker een concert geven tijdens deze opening op 3 juni of op donderdagavond 8 juni.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl