0°C

Minikermis Haringhoppers in Nieuwe Doelen

Zondag 2 april – Op zondag 2 april organiseren de Haringhoppers hun jaarlijkse minikermis in de gastvrije Nieuwe Doelen. Een gezellige middag voor leden én alle inwoners van Enkhuizen van alle leeftijden.

De minikermis wordt georganiseerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor de activiteiten van de Haringhoppers zoals de ‘Bonte middag voor senioren’, de kindermiddag ‘Enkhuizen got talent’, het ‘Frisfeest’ voor tieners en natuurlijk de optocht. Het is een gezellige middag waar IEDEREEN welkom is. De entree is gratis, maar er kan binnen een spelletjeskaart a € 3,50 gekocht worden waar 5 spelletjes mee gedaan kunnen worden zoals ballengooien, snoepdraaien, stokken vangen etc.

Activiteiten
Of wat te denken van het springkussen, gooi de kegel om, pittenzakken gooien, grabbelen, bibberspiraal en hoefijzer werpen. Wil je eens echt voetballen in de grote zaal van de Nieuwe Doelen, dan kun je proberen zo hard mogelijk op doel te schieten. Een snelheidsmeter meet de snelheid van je schot.

En de Schminksalon is aanwezig, dus tegen betaling kunnen de kinderen prachtig geschminkt worden. Er wordt koffie met een punt huisgemaakte taart verkocht en er is een Rad van Fortuin. Bij het draaiend rad worden talloze prijzen verloot zoals taarten, worsten, koek, kadobonnen en voor de kinderen is er een speciale kinderloterij.

Kom je ook? Zondag 2 april, vanaf 14.00 uur in de Nieuwe Doelen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl