6°C
Overcast clouds

Middenstander – Bed en Bonje… door Toneelgroep Europa Wervershoof

Zaterdag 15 april t/m zondag 17 april – Een idiote situatie, maar toch ook wel weer zo herkenbaar. Een doodgewoon echtpaar, maar dan ook echt doodgewoon. De huwelijkse sleur is doorgedrongen in het alledaagse.

Hij heeft zijn hobby, zij haar frustratie en grote behoefte om toch aan die sleur te ontsnappen: lid worden van “Vrienden op de fiets”. En ja, natuurlijk komen er dan gasten. Vreemde gasten . Gasten met hun eigen…. duistere? bedoelingen. Zijn Herman en Fien toch niet van die gewone mensen? Hebben ze een dubbelleven? Houden ze iets achter? Wat  is er in vredesnaam aan de hand?

Dan de buren: Trui en Trees. Twee zussen, met hun eigen gewoonten, die al jaren samenwonen en hun genoegens halen uit hun eigen, ietwat ongewone, hobby.

Regie
Bed en Bonje…, geschreven door Aris Bremer en onder regie van Marjan Vlam. is een heerlijk luchtig toneelspel met verrassende wendingen. Toneelgroep Europa haalt weer alles uit de kast om u een gezellige avond/middag  te bezorgen  en daarna nog even heerlijk na te kletsen.

Toneelgroep Europa speelt “Bed en Bonje” op zaterdagavond 15, zondagmiddag 16 en maandagavond 17 april in sociaal cultureel centrum De Schoof in Wervershoof. Aanvangstijden om 20.00 uur en zondagmiddag om 14.00 uur.

Consumptie is inbegrepen in de toegangsprijs van € 12,50. Kinderen onder de 12 jaar betalen €7,50.

Kaarten te reserveren via https://deschoof.nl/product-categorie/tickets/

Toneelgroep Europa wenst u nu al een heerlijke avond/middag. Hopelijk tot ziens!

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl