0°C

Middeleeuws Kampement in de zomervakantie bij Kasteel Radboud

zomervakantie in kasteel radboud
(Foto: aangeleverd)
Datum evenement: 27 & 28 juli

Medemblik – Ga terug naar de middeleeuwen bij Kasteel Radboud! In het weekend van 27 en 28 juli kampeert de Hanzecompagnie weer op het kasteelterrein. Tijdens dit Middeleeuws Kampement laten ze oude ambachten zien, zoals borduren, boekbinden en touwslaan. Maak kennis met de pestdokter en luister naar de verhalen van de boogschutter.

De Hanzecompagnie

De Hanzecompagnie dankt zijn naam aan het middeleeuwse verbond van Hanzesteden, opgericht door de kooplieden. Dankzij die samenwerking konden de steden makkelijk handelen en hun belangen verdedigen. De Hanzesteden waren rijk genoeg om ridders en soldaten in te huren. 

Middeleeuws Kampement gratis te bezoeken

Het Middeleeuws Kampement speelt zich af op het kasteelplein en is vrij toegankelijk. Als je ook naar het museum wilt, raden we aan je tickets van tevoren te bestellen, maar dat is niet verplicht.

Prijzen en reserveren museum

Toegangsprijzen: Vanaf 13 jaar € 9,50 per persoon, kinderen van 5 t/m 12 jaar € 6,50 per kind, kinderen t/m 4 jaar gratis. Heb je een Museumkaart of een Vriendenloterij VIP kaart? Ook dan is de toegang gratis. Kijk voor meer informatie en tickets op kasteelradboud.nl/activiteiten.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl