0°C

Lenteviering plein Hertenkamp Enkhuizen

Zondag 26 maart – Op het plein van Hertenkamp Enkhuizen wordt op zondag 26 maart een Lentefair georganiseerd. Wederom deze keer een grote variatie aan koopwaren, doorlopende kinderactiviteiten, excursies, presentaties, live muziek en passend menu. Wij vieren de lente!

Geheel in het teken van het seizoen vindt u diverse originele marktkramen met unieke handgemaakte producten zoals Tiffany-glass, van hout gemaakte snijplanken, schalen, tuinbeeldjes, yoga krukje of decoratieve sfeervolle huis- en tuindecoratie, sieraden van gerecycled materialen, biologische zaden, unieke armbandjes en schattige cadeautjes kleine kramen met zelfgemaakte leuke handige producten uit Nepal

Activiteiten
Naast de marktkramen worden excursies en proeverij in de natuurtuin georganiseerd, passend bij het thema ‘eetbare planten’ . Voor de kinderen is er een  openatelier waar ze alvast de lentebloemen in een bloempotje kunnen planten, bloemen knutselen en zadenbommen maken en Kaatje Stip is er ook van de partij! Kortom een echt lentefeest.

Lentesfeer
Om dit allemaal nog met lentesfeer te omlijsten, wordt er in de theetuin een geheel aangepast menu samengesteld. En als het weer er haar zonnige kant zal laten zien, want (bijna) alles is buiten, dan belooft het een fantastische lentedag dag te worden. U bent allen van harte welkom. Vergeet niet contant geld mee te nemen, want vele kramen hebben geen andere betaal mogelijkheden. Het adres is Wilhelminaplantsoen 2, Enkhuizen.

Foto: Keramiek Wil Oud

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl