9°C
Scattered clouds

Komende zondag 11 september is het dan zover. De Oerbos Survivalrun zal eindelijk van start gaan.

Na weken van hard werken voor de bouwploegen gaan bijna 1000 lopers uit nagenoeg het hele land hun uiterste best doen om het parcours met de vele hindernissen te trotseren !


De nieuwe route loopt vanaf de atletiekbaan van SAV via de Wijzend, het Nassaupark, Broekerhaven, de Kolk en eindigt via de wijken Kloosterhof en Oostersluis weer op de atletiekbaan. De afstanden zijn 5,5, 8 en 13 km.

De eerste wedstrijd start om 09.30 uur. De finish sluit om 16.30 uur.

De 13 km gaat via de Overhaal bij de Kolk. Deze is daarom zondagmorgen buiten gebruik van 10.00 tot 13.30 uur. De route is bijna geheel met de fiets te volgen.

Hoe mooi zou het voor de lopers zijn, als er veel toeschouwers zijn om hen aan te moedigen. Dus komt allen en geniet van dit sportspektakel. De organisatie heeft er in ieder geval veel zin in.

Dit alles zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder alle 225 vrijwilligers, sponsoren, verkeersregelaars, ehbo Stedebroec, reddingsbrigade en iedereen die achter de schermen zijn uiterste best heeft gedaan.

We hopen jullie daarom zondag 11 september tussen 09.30 en 16.30 uur te mogen begroeten op de atletiekbaan en langs het parcours.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl