3°C
Broken clouds

Kom tijdens de Sportproeverij sporten onder begeleiding

Op vrijdag 9 september wordt er bij het Strandpaviljoen in Enkhuizen een Sportproeverij georganiseerd. De Baanbreker, Leviaan, de Huiskamer van Enkhuizen en Team Sportservice West-Friesland vinden het belangrijk dat ook de kwetsbare doelgroep plezier beleeft aan sporten en in beweging komt. Bent u er ook bij?

Sport proeven Inwoners van Enkhuizen kunnen tijdens de Sportproeverij kennis maken met diverse sporten en vormen van bewegen. Er zijn 10 verschillende aanbieders aanwezig om korte clinics te verzorgen en hun sport- en beweegaanbod te presenteren. Het sporten gebeurt in kleine groepjes en onder begeleiding. Dit doet u samen met andere deelnemers in kleine groepjes. Tijdens de dag zijn er ook ervaringsdeskundigen aanwezig om uitleg te geven over de rol van sporten in hun herstel.

Tijd en locatie Op vrijdag 9 september zijn alle volwassen inwoners van Enkhuizen die willen sporten onder begeleiding welkom om deel te nemen. De dag start om 10.30 uur met een kopje koffie of thee. Om 11.00 uur wordt gezamenlijk afgetrapt met de clinics.

Aanmelden en meer informatie Interesse om mee te doen en wilt u zich aanmelden? Of heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen via de mail: d.vandokkum@baanbrekerenkhuizen.nl, abielsma@huiskamervanenkhuizen.nl of n.vink@leviaan.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl