9°C
Scattered clouds

Kom ook zingen bij Four Winds!

Maandagavond 19 september houden wij met ons popkoor een open avond waarin aspirant leden van harte welkom zijn om een repetitie bij te wonen. Van zingen word je blij! Noten kunnen lezen is geen vereiste om mee te kunnen doen…Wij zingen vierstemmig in het Engels en Nederlands, ons repertoire bestaat uit muziek van Imagine Dragons tot Simon and Garfunkel, van mooie luisterliedjes tot stevige popsongs.

Wij treden regelmatig op bij diverse korenfestivals in de regio en gaan ook jaarlijks naar andere korenfestivals in het land. Wij worden dan begeleid door onze vaste band. Hier maken wij altijd een gezellig dagje uit van, met een etentje met het gehele koor na afloop.

In het nieuwe seizoen wat zojuist is begonnen, gaan wij verder met het repeteren voor onze jubileum concerten welke gaan plaatsvinden in 2023, dan bestaan wij namelijk al 30 jaar! 

Iedereen is van harte welkom op 19 september. Wij zingen van 19:45 uur tot 21:45 uur in de NH Kerk van Oostwoud. Je mag 4 avonden komen zingen en sfeer proeven en dan beslissen of je lid wilt worden van Popkoor Four Winds.

Aanmelden kan via de mail: bestuur.fourwinds@gmail.com 

Tot ziens op 19 september!

Muzikale groet van Popkoor Four Winds 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl