13°C
Drizzle

‘Kleintje Carnaval’ van de Haringhoppers als opwarmer voor het échte Carnaval

28 januari, Enkhuizen – De Haringhoppers organiseren een ‘Kleintje Carnaval’ om alvast in de stemming te komen voor het échte Carnavalsweekend van 17-21 februari a.s. Het wordt gegarandeerd een mooi feestje, want ook met het Kleintje Carnaval zal zanger/entertainer Bernard Karsten de muziek verzorgen. En dat Bernard Karsten een feestje kan bouwen, weten ze bij de Haringhoppers nog wel van het Carnaval vorig jaar.

Het is normaal in de carnavalswereld dat de Prins verenigingen uitnodigt om kennis te maken en samen een feestje te vieren. Dit wordt Prinsenbal genoemd. Zaterdag 28 januari gaat Prins Markus voorop in de polonaise en laat verenigingen uit Noordwijk, Purmerend en Stompwijk zien hoe wij in Enkhuizen Carnaval vieren.

De Blaaskaken zijn uiteraard ook van de partij dus het wordt zonder twijfel een heel gezellige avond!

Om 21.00 uur begint het feest in de Nieuwe Doelen en niet alleen de verenigingen, maar ook jij bent welkom. De entree is € 5,00 en leden zijn gratis.

En vergeet vooral niet het échte Carnavalsfeest op zaterdag 18 februari in je agenda te zetten. Dan is de Nieuwe Doelen één grote hossende massa. Jong (16+) en oud is welkom, want Carnaval vieren doe je samen! Naast het gemaskerd bal op 18 februari organiseren de Haringhoppers zoals vanouds o.a. weer de Bonte Maandagmiddag, Kindermiddag en het Frisfeest. Nieuw is de ‘Borrel in ’t Feestcafé’ op zondag.

Bernard Karsten zet de Nieuwe Doelen zaterdag 28 januari in ieder geval weer op zijn kop met zijn zeer uitgebreide feestrepertoire. Als Bernard begint met zingen is het feest en dat houdt de hele avond niet meer op.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl