4°C
Scattered clouds

Kijkdag Vrijwilligers: Kasteel Radboud zoekt kasteelheren en -vrouwen 

Vrijdag 2 juni – Altijd al gedroomd van een eigen kasteel? Kom naar de Kijkdag Vrijwilligers 2023 op vrijdag 2 juni en ontdek of jij een échte kasteelheer/-vrouw bent! De gastheren en -vrouwen staan die dag voor je klaar om je er alles over te vertellen.

Kom vrijblijvend even aanwaaien tussen 11.00 en 16.00 uur óf meld je aan en ontvang vooraf een e-mail met alle details. Neem de ingang van het Kasteel Café (trap naar beneden). Bij binnenkomst word je eerst ontvangen met koffie of thee en vertellen de huidige vrijwilligers alles over hoe het is om Gastheren/-vrouw te zijn. Daarnaast beantwoorden zij natuurlijk al je vragen. Ben je enthousiast geworden? Dan kan je direct je gegevens achterlaten en dagen afspreken om proef te draaien.  

Andere rol 
Wil je graag vrijwilliger worden in een andere rol? Ook dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken op vrijdag 2 juni. Er wordt dan samen met jou gekeken wat je voor Kasteel Radboud kan betekenen. 

Aanmelden 
Het is niet per se nodig om je vooraf aan te melden. Iedereen die geïnteresseerd is kan gewoon binnen komen lopen op vrijdag 2 juni tussen 11.00 en 16.00 uur. Wanneer jij je wel aanmeldt, ontvang je vooraf een e-mail met meer details en achteraf een evaluatiemail.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op kasteelradboud.nl/kijkdag-vrijwilligers of bij het activiteitenoverzicht op kasteelradboud.nl/activiteiten

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl