0°C

Kaatje kip in de kinderboerderij voor dreumes

Op vrijdag 6 oktober van 10:15 – 11:00 komt Kaatje Kip bij ons in de kinderboerderij. Speciaal voor de allerjongsten een belevings-ochtend in de kinderboerderij in samenwerking met de Westfriese bibliotheken. Elke keer weer een ander verhaal uit het prentenboek, ontmoet een dier, spelletjes, knuffelen….

En natuurlijk is er ook iets te drinken voor groot en klein. Elke 2de vrijdag van de maand een voorleesochtend met je kind (op schoot), een dieren verhaaltje luisteren, liedje en spelletje doen met de dieren van de kinderboerderij om je heen.

Wij beginnen om 10.15 uur, inloopkwartiertje om 10.00. Let op: deelname € 2.50 p.p. ook voor (groot)ouders/begeleiders. Om deze ochtend voor de kids leuk te houden, is er plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Opgave is dan gewenst; wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus reserveer snel en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen.

Opgave: reservering@hertenkampenkhuizen.nl en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen,  of telefonisch: tel 0228-320310 . Het adres is: Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Voor de bereikbaarheid kijk op onze website: hertenkampenkhuizen.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl