12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

Kaatje kip in de kinderboerderij

Op vrijdag 10 september van 10:00 tot 11:00 uur starten we weer met Kaatje kip voor dreumes. Elke tweede vrijdag van de maand wordt een voorleesochtend voor de allerkleinsten georganiseerd. Met je kind (op schoot), een dieren verhaaltje luisteren, liedje zingen en spelletje doen met de dieren van de kinderboerderij om je heen.

Speciaal voor de allerjongsten een belevings-ochtend in de kinderboerderij in samenwerking met de Westfriese bibliotheken. Elke keer weer een ander verhaal uit het prentenboek, ontmoet een dier, spelletjes, knuffelen en natuurlijk is er ook iets te drinken voor groot en klein.

Wij beginnen om 10:15 uur, inloopkwartiertje om 10:00 uur. Let op: deelname is €2.50 p.p. (ook voor (groot)ouders/begeleiders). Om deze ochtend voor de kids leuk te houden, is er plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Van tevoren opgeven is dan gewenst; wie het eerst komt wie het eerst maalt, dus reserveer snel en vermeld het aantal en de leeftijd van de kinderen.

Opgeven kan via reservering@hertenkampenkhuizen.nl of telefonisch via 0228-320310. Het adres is Wilhelminaplantsoen 2 te Enkhuizen. Kijk op onze website voor de bereikbaarheid: www.hertenkampenkhuizen.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl