19°C
Scattered clouds

Jazz! Eindelijk weer een festival in Enkhuizen

Jazz! Eindelijk komt er weer een festival. Na twee jazzfestival-loze junimaanden en een, op het laatste moment afgelaste najaarseditie, gaat het dit jaar eindelijk weer gebeuren. En wel in het weekend van 10 tot en met 12 juni.

Het is geen Bloody Mary, maar de jazzcocktail van de laatste jaren blijft zoals de liefhebbers het gewend zijn. Saturday City Jazz, de Kroegentocht, Junior en Senior Jazz, de Gospel & Glory Celebration en Jazz at the Docks; allen zijn in redelijk ongewijzigde vorm weer terug van weggeweest.

De grootste verandering is op de eerste avond waar te nemen. De vrijdagavond wordt namelijk in tweeën gesplitst. Er komt een evenement waar de wat oudere liefhebber met volle teugen kan genieten van echte jazzmuziek en aan de andere kant hebben we een swingend concert voor iedereen waar het dak er vanaf gaat. Want daar zal het heet aan toe gaan.

Ook hebben enkele van onze graag geziene gasten weer hun medewerking toegezegd. Zo hebben onder anderen Adrian Cox, Niklas Carlsson en Jamie Brownfield hun jawoord gegeven aan het Jazz Festival Enkhuizen 2022.

Voor meer details over de evenementen, optredens en locaties, wordt de komende tijd meer bekend gemaakt. Houd daarom goed de socials, de website (www.jazzfestivalenkhuizen.nl) en de geschreven media in de gaten.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl