0°C

Ierse avond Wervershoof!

Arthur and Friends
Datum evenement: 17 februari

Op zaterdag 17 februari kun jij je in Wervershoof laten onderdompelen in de Ierse sferen! In De Schoof wordt een Ierse avond georganiseerd met niet één maar met maar liefst twee live bands! Op deze avond zullen er, om helemaal goed in de sfeer te komen, tevens enkele Ierse dranken verkrijgbaar zijn aan de bar. 

De bands waar je van kunt genieten zijn ‘van eigen bodem’ John Farmers’ Whistles en Arthur and Friends!

John Farmers’ Whistles is een goede bekende band in Wervershoof. Deze band bestaat deels uit rasmuzikanten uit de regio en speelt al meer dan 20 jaar onder deze naam. De grote variatie aan het gebruik van instrumenten, die stuk voor stuk vakkundig bespeeld worden, maakt een optreden van deze formatie tot een echt spektakelstuk. Prachtige liederen en bekende Ierse liedjes zullen deze avond de revue passeren. 

Om en om met JFW zal Arthur and Friends spelen. Zij zijn het best te beschrijven als celticmusic and more. De 5 koppige band combineert opzwepende Ierse jigs en reels met up-tempoliedjes en intieme ballads. De prachtige samensmelting van stemmen en muziek weten veel luisteraars te boeien. 

Tijdens deze Ierse avond is de live muziek non stop te horen. Er zullen zitplekken beschikbaar zijn, echter zijn deze niet op voorhand te reserveren. De Schoof zal een paar keer met een lekker hapje rondgaan deze avond. 

Meer informatie over de bands en deze avond is de vinden op www.deschoof.nl. Ook kun je daar jouw kaarten bestellen.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl