9°C
Scattered clouds

Huttendorp 2022 in een Koninklijk jaar!

Op 22 augustus wordt huttendorp Stede Broec voor de 41ste keer weer feestelijk geopend. De ijsbaan in het Nassuapark wordt dan gevuld met vele tikkende hamers, prachtige hutten, spetterende activiteiten en vooral enthousiaste kinderen.

Vorig jaar hebben we ons 40 jarig jubileum door corona niet met iedereen kunnen vieren en daar hebben we dit jaar ons thema op aangepast. Huttendorp 2022 is een Koninklijk jaar op elke manier die je kan fantaseren! Met de 600 jonge koninginnen, vorsten, prinsen, prinsessen of zelfs de ridders ter paard gaan we er samen met alle vrijwilligers weer een geweldig feest van maken. Waar op maandag de vloeren worden gelegd eindigt de week op donderdag met de grootste hutten van de Streek. Als kroon op het werk mogen de oudste kinderen op donderdagnacht overnachten in de eigen gemaakte hutten! Op de laatste dag, vrijdag 26-8, worden de hutten gesloopt en stapelen de vrijwilligers weer vakkundig een vuurstapel in elkaar. Zoals elk jaar sluiten we ook dit jaar weer af met het eindvuur waarbij iedereen vanaf 13:00 welkom is om hiervan te genieten!

Bij het opruimen van alle hutten kunnen wij altijd extra handen gebruiken! Dus mocht u op vrijdag 26-8 onder veel waardering van Huttendorp de handen uit de mouwen willen steken. Dan bent u vanaf 7:00 van harte welkom! Graag zouden we dat van te voren willen weten zodat we er rekening met kunnen houden.

Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar de leukste activiteiten voor kinderen. Mocht u knutselspullen, spelonderdelen of andere bruikbare attributen willen sponsoren, dan staan wij altijd open voor uw aanbod!

De springkussens worden geleverd door MH partyhuis.nl  https://www.mh-partyverhuur.nl/

Met alle vrijwilligers en kinderen gaan we er weer een fantastisch jaar van maken!

En voor alle kinderen die mee doen, tot heel snel!

Contact: info@httndrp.nl

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl