0°C

Hoe veilig voelt u zich in gemeente Schagen?

Gemeente Schagen maakt een nieuw veiligheidsplan. Hiervoor heeft zij opbrengst nodig van haar inwoners. Daarom staat van 27 oktober tot 6 november 2023 een vragenlijst op het participatieplatform. Burgemeester Marjan van Kampen; “. Met deze vragenlijst hopen wij duidelijk te krijgen waar wij in het beleid de aandacht op moeten leggen. In iedere kern spelen weer andere onderwerpen. Het is dus belangrijk dat we hier inzicht in krijgen, zodat we maatwerk kunnen leveren.”

Vragenlijst online        

De vragenlijst staat op samen.schagen.nl. Hier kan iedere inwoner van de gemeente op inloggen om de vragen te beantwoorden. Er worden vragen gesteld over cybercriminaliteit, jeugdoverlast en verdachte en illegale activiteiten. Ook wil de gemeente graag weten hoe het veiligheidsgevoel is. Kortom veel onderwerpen die langskomen.

Nieuw veiligheidsbeleid

De uitkomsten van deze vragenlijst worden aangevuld met cijfers en onderzoeken van veiligheidsexperts. Naar verwachting buigt de gemeenteraad zich in het begin van 2024 over het Integraal Veiligheidsplan. 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl