13°C
Scattered clouds
13°C
Scattered clouds

Het Klimaatcircus komt eraan!

Welkom bij Het Klimaatcircus; een vrolijke, opbeurende, verontrustende, speelse voorstelling over klimaatverandering. Zo begint onze nieuwe productie van stichting Op Roet uit Hoorn. In samenwerking met zes Westfriese gemeenten werd een aanstekelijke en interactieve voorstelling ontwikkeld waarbij het publiek wordt meegenomen door de wereld van het klimaat en alles wat daarbij komt kijken.

Er zijn grote beeldschermen met prachtige beelden van onze aarde en het Westfriese land, korte quizjes, een gedicht van de stadsdichter van Hoorn en een energiek samenspel van twee acteurs.

Het Klimaatcircus trekt in maart, april en juni door de regio en speelt op verschillende locaties in Westfriesland zoals onder andere in Hoorn, Nibbixwoud, Abbekerk, Medemblik en Hoogwoud. De voorstelling is gratis toegankelijk en duurt circa 55 minuten. Kijk op www.klimaatcircus.nl voor een preview, data en locaties in jouw gemeente. Via deze website kun je je ook aanmelden voor een voorstelling. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Kortom: ga d’r maar eens lekker voor zitten!

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl