12°C
Scattered clouds
12°C
Scattered clouds

Het Grote Buurtfeest & Cube Outdoor

“Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei gaan we in Bovenkarspel dan toch eindelijk genieten op Cube Outdoor en Het Grote Buurtfeest. Een van de eerste festivals waarbij, mits alles doorgaat zoals gepland, er geen corona maatregelen meer gelden en wij 12.000 bezoekers gaan ontvangen. Naast het uitbreiden van het terrein, de headliners en de upgrade van beide events hebben we nog meer goed nieuws: 

Omdat we al twee jaar stil staan, zoveel hebben in te halen en we elkaar zo lang hebben moeten missen, hebben wij besloten om naast 20 en 21 mei, op 9 en 10 september eenmalig een extra XXL editie van Het Grote Buurtfeest en Cube Outdoor te organiseren, met een spectaculaire line-up!    

De aankomende editie in mei zullen tijdens Het Grote Buurtfeest onder andere Miss Montreal, Jan Smit en de West-Friese wereldsterren van Oos Joos (op een extra stage) acte de présence geven op deze magische avond in de polder! Tijdens Cube zijn o.a. Ronnie Flex, Ch!pz, Benny Rodriques, Broederliefde, De Sluwe Vos, Outsiders en nog veel meer topartiesten te bewonderen.

De mei-editie was al uitverkocht, maar doordat er een aantal terugbetalingen heeft plaatsgevonden, zijn er weer een beperkt aantal tickets terug in de verkoop gekomen. Cube Outdoor is overigens inmiddels alweer helemaal uitverkocht en ook het uitverkopen van Het Grote Buurtfeest zal niet lang op zich laten wachten. De kaartverkoop voor september is ook reeds begonnen en hiervan gaat de kaartverkoop wederom als een speer. De eerste tickets met korting zijn al volledig uitverkocht. De reguliere tickets zijn nog wel verkrijgbaar.” 

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl