0°C

Genadeloos komisch: de nieuwe cabaret show van Vlamousse

vlamousse
Datum evenement: 3 februari

Binnenkort in de Drommedaris

Op zaterdagavond 3 februari staat het cabaretduo Vlamousse in de theaterzaal van de Drommedaris. In hun nieuwste voorstelling ‘In den beginne’ gaan ze op hilarische wijze de confrontatie aan met een knagende kinderwens en nemen ze de erfzonde onder de loep. Met een lyrische recensie van de Theaterkrant in hun broekzak zijn ze klaar om ook Enkhuizen mee te nemen op een hilarische reis langs de diverse etappes van het moederschap. Tickets zijn 17,50 en verkrijgbaar via de website van de Drommedaris. 

Over Vlamousse
Vlamousse, bestaande uit Maya van As en Brigitte van Bakel weet als geen ander grote maatschappelijke thema’s op hilarische wijze persoonlijk en herkenbaar te maken.
Ze wonnen in 2019 de studentenjuryprijs op het Leids Cabaret Festival, werden in datzelfde jaar als eerste kleinkunstduo geselecteerd voor de 3packagedeal van het Amsterdams Fonds voor de Kunsten en schreven hun eerste voorstelling Saampies die met vier sterren bekroond werd in TROUW.  In 2022 schitterden ze als finalisten in het BNNVARA programma  Ik ga stuk.
Hun tweede voorstelling In den beginne (Keuze van de criticus – Theaterkrant) draait om één vraag: Waarom willen twee vrouwen met rammelende eierstokken WEL vader worden maar GEEN moeder?

VLAMOUSSE – IN DEN BEGINNE
Zaterdag 3 FEBRUARI, 20:30 uur.
Tickets 17,50 via drom.nl.

Wees sociaal, deel lokaal!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Voor meer informatie, bezoek onze Facebook pagina!

Heeft u ook een mooi verhaal?

Tip onze journalisten!

Wij vertellen graag uw verhaal. Stuur uw artikel met goede kwaliteit beeldmateriaal op naar: redactie@mediain.nl